Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να κουραστεί πολύ στον ημιτελικό κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ ωστόσο έδειξε την ποιότητά του για μία ακόμη φορά.
Ο Σέρβος τενίστας νίκησε τον Νορβηγό με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Italian Open. Μάλιστα φτάνει στον δέκατο τελικό του τουρνουά της Ρώμης και επιδιώκει να φτάσει στην πέμπτη κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ρουντ έκανε πολύ αξιόλογη προσπάθεια δυσκολεύοντας κατά πολύ τον αντίπαλό του καθώς το πρώτο σετ είχε διάρκεια 80 λεπτών. Συνολικά όμως ολοκλήρωσε τον αγώνα με 1/8 προσπάθειες στα break points. Αντίστοιχη έκβαση και διάρκεια είχε και το δεύτερο σετ του αγώνα.
Αντίπαλός του Τζόκοβιτς στον τελικό της Δευτέρας (21/9) θα είναι ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ ή ο Ντένις Σαποβάλοφ. Σε περίπτωση που κερδίσει τον τίτλο, θα φτάσει τα 36 τρόπαια στην κατηγορία των Masters 1000 ενώ θα δείξει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Ρολάν Γκαρός.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.