Μπάρκλεϊ : Να μείνει ο Γιάννης και να κάνει ό,τι οι Τζόρνταν και Ντιρκ
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς και να πετύχει ότι κατάφεραν οι Μάικλ Τζόρνταν και Ντιρκ Νοβίτσκι
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον του στους Μπακς, τονίζοντας πως πρέπει να μείνει στο Μιλγουόκι και να γράψει ιστορία, όπως ακριβώς συνέβη με τους Μάικλ Τζόρνταν και Ντιρκ Νοβίτσκι.
Ο «Τσακ» ήταν ξεκάθαρος, κάνοντας ειδική αναφορά και στους δύο Hall of Famers, ξεκαθαρίζοντας πως έχει μεγάλο σεβασμό απέναντι σε τέτοιους παίκτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πολλοί λένε πως δεν έχει πάρει ακόμη πρωτάθλημα, αλλά είναι μόλις 25. Ο Τζόρνταν δεν πήρε το πρωτάθλημα πριν από τα 28 του. Εγώ θα ήθελα να μείνει στους Μπακς και να γίνει καλύτερος. Θα μπορούσε να πάει σε μια super team και να το κατακτήσει, αλλά δε θα είναι το ίδιο. Εγώ έχω μεγάλο σεβασμό για παίκτες που έμειναν σε μια ομάδα, δούλεψαν και στο τέλος τα κατάφεραν, όπως ο Τζόρνταν με τους Μπουλς ή ο Νοβίτσκι με τους Μάβερικς» τόνισε ο «Τσακ».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Φάληρο με γκολ του Κοϊτά και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, πήρε σημαντικό προβάδισμα τίτλου με το +5.
Ο εξτρέμ των πειραιωτών πέτυχε εκπληκτικό γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR, για οφσάιντ του Πιρόλα
Μετά τη Σίτι, την Τσέλσι και τη Σαουθάμπτον, η Λιντς έκλεισε την 4άδα του κυπέλλου Αγγλίας, καθώς επικράτησε με 4-2 της Γουέστ Χαμ στα πέναλτι, την ώρα που ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2.