Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το άστρο του ΠΑΟΚ

Το άστρο του ΠΑΟΚ

Τα πλεονεκτήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα. Και ένα μάλλον αναπάντεχο καλό νέο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από δεκατρία ολόκληρα χρόνια είναι ανοιχτό – ως ενδεχόμενο – να εκπροσωπηθούμε από δύο ομάδες μας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα που φτάσαμε στον πάτο: Στο 18 του ranking της UEFA.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δείχνει μεγάλη προσήλωση σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση ως εδώ. Μοιάζει να διαχειρίζεται πολύ καλά το παιχνίδι πίσω από την μπάλα που ειδικά αυτή την εποχή – με τις ομάδες ανέτοιμες – είναι πλεονέκτημα. Εχει ενθουσιασμό έπειτα από ό,τι προηγήθηκε. Και η Κράσνονταρ που την περιμένει σε λίγα 24ωρα σαφώς και δεν πρέπει να τον τρομάζει.

Εχει κάνει ήδη υπέρβαση η παρέα του Γιαννούλη, του Τζόλη και του Πέλκα, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχει κλειδώσει μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα. Και έχει και κάτι ακόμη που από μόνο του είναι μια αυτοτελής ποδοσφαιρική ιστορία και ας είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν: Μια αδιανόητη ρέντα στον δρόμο για κάτι που δεν πέτυχε ποτέ στο παρελθόν. Την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Προσέξτε: Ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε τερματίσει δεύτερος αν είχε τιμωρηθεί για το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας. Ή τέλος πάντων αν το CAS δεν τον είχε στείλει να ξαναδικαστεί για αυτή την υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε τερματίσει δεύτερος και αν η ΑΕΚ κατέθετε ένσταση στο περίφημο εκείνο ματς των playoffs που ο Δικέφαλος του Βορρά «πιάστηκε» με 12 «ληγμένα δελτία» σε μια από τις μεγαλύτερες γκάφες που έχουν συμβεί ποτέ σε τέτοιο επίπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις θα ήταν δεύτερη η ΑΕΚ. Στο μεταξύ ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν σχηματίσει έσοδα 12-13 εκατ. ευρώ από την Ευρώπη. Τη στιγμή που η ΑΕΚ απειλείται να μην κερδίσει ούτε… ευρώ σε περίπτωση αποκλεισμού.

Και μέσα σε όλα; Υπάρχει και αυτή η απίθανη μεταγραφή του Αντριγια Ζίφκοβιτς. Πλήρωσε η Μπενφίκα για να τον αποδεσμεύσει και να τον στείλει στον ΠΑΟΚ. Εκεί που εμφανίστηκε ως αλλαγή την Τρίτη στην Τούμπα, για να πετύχει το γκολ που τελικά έκρινε και την πρόκριση.

Πού να πεις όλα αυτά – μαζί – και να σε πιστέψουνε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024