Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ : Πωλείται με ποσό – ρεκόρ στο Ντουμπάι ο Φιγκεϊρέδο

ΟΦΗ : Πωλείται με ποσό – ρεκόρ στο Ντουμπάι ο Φιγκεϊρέδο

Η Αλ Βασλ κατέθεσε πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Ζοάο Φιγκεϊρέδο και όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος γίνεται «Άραβας»

Ο ΟΦΗ γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 στο Γεντί Κουλέ, όμως πέρα από αυτό οι Κρητικοί φαίνεται πως θα χάσουν και έναν πολύ σημαντικό παίκτη με μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει σε ομάδα του Ντουμπάι και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Βασλ. Μετά τη Φουτζέιρα, κατέθεσε πρόταση για τον Φιγκεϊρέδο και η Αλ Βάσλ σύμφωνα με το «Gentikoule» και μάλιστα με ποσό – ρεκόρ για τους μελανόλευκους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Αλ Βασλ ανέρχεται σε ένα ποσό που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ και οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο να αγωνίστηκε ο Φιγκϊρέδο για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος άσος είχε μια εξαιρετική παρουσία την περασμένη σεζόν με 38 συμμετοχές, 12 γκολ και 1 ασίστ.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024