Νέο ιστορικό ρεκόρ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού επιλέχθηκε για για 16η φορά σε όλες τις πεντάδες (πρώτη, δεύτερη, τρίτη), συγκομιδή με την οποία προσπερνά τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάαρ, Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν
Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος συμπεριλήφθηκε -ομόφωνα- μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ (συγκέντρωσαν από 500 βαθμούς), πρόσθεσε ακόμη ένα ρεκόρ στο πλούσιο βιογραφικό του.
Το όνομα του «King James» βρέθηκε γραμμένο για 16η φορά σε όλες τις πεντάδες (πρώτη, δεύτερη, τρίτη), συγκομιδή με την οποία προσπερνά τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάαρ, Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν, στην κορυφή της λίστας των παικτών με τις περισσότερες All NBA Team επιλογές στην Ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και αυτό που... δεν απάντησε, «φωτογραφίζει» περισσότερο από ποτέ την πιθανή επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.