Το γεγονός ότι θα είναι μέσα στους υποψήφιους για να αναλάβει καθήκοντα στην ΕΟΚ, στοχοποίησε τον Παναγιώτη Φασούλα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος

Πριν μερικές μέρες ο Παναγιώτης Φασούλας κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές και παρακολουθείται και σήμερα με ανακοίνωση του υπογραμμίζει τους λόγους που έχουν συμβεί τα γεγονότα αυτά.

Όπως υποστηρίζει ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, η επιλογή του να είναι υποψήφιος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ήταν η απόρροια του να αναγκαστεί να πάει στις αρχές και να καταγγείλει όλα αυτά τα περιστατικά των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Παναγιώτης Φασούλας:

«Η επιλογή μου να λάβω μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με στοχοποίησε. Κατήγγειλα στις αρχές τα σοβαρά περιστατικά που μου συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε να τα ερευνήσουν και να τα αξιολογήσουν. Θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλος μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η απόφαση μου να προσφέρω στο μπάσκετ και στον αθλητισμό είναι γνήσια, συνειδητή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.
Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα πρόσωπο και κανένα σύστημα να τρομοκρατήσει ή να θέσει σε κίνδυνο εμένα και την οικογένεια μου»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr