Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην πρώτη πεντάδα του ΝΒΑ για τη σεζόν 2019 – 2020.
Δίπλα στον Γιάννη την καλύτερη ομάδα συμπλήρωσαν οι Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Λούκα Ντόντσιτς και Τζέιμς Χάρντεν.
O Greek Freak είναι μαζί με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ οι μόνοι παίκτες στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς με διαδοχικές διακρίσεις στον πίνακα, με τους πρώτους της διοργάνωσης.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»