Ένα χάλκινο άγαλμα της Μελάνια Τραμπ αποκαλύφθηκε κοντά στην γενέτειρά της στην Σλοβενία

Ένα χάλκινο άγαλμα της Μελάνια Τραμπ αποκαλύφθηκε κοντά στην γενέτειρά της στην Σλοβενία. Είναι ίδιο με το ξύλινο άγαλμα, που είχε τοποθετηθεί στο ίδιο σημείο πέρυσι και κάποιοι προσπάθησαν να κάψουν τον περασμένο Ιούλιο.

Το καινούργιο άγαλμα είναι ολόιδιο με το προηγούμενο, που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις για την αμφιλεγόμενη αισθητική του καθώς ήταν κατασκευασμένο από ξύλο με τη βοήθεια πριονιού.

Το φιλοτέχνησε ο ίδιος Αμερικανός καλλιτέχνης σε συνεργασία με έναν ντόπιο ξυλουργό όμως αυτή τη φορά από χαλκό για να το προστατεύσει από επιθέσεις όπως αυτή στις 4 Ιουλίου – την ημέρα της εθνικής γιορτής των ΗΠΑ – όταν κάποιοι προσπάθησαν να το κάψουν.

Σύμφωνα με τον δημιουργό η επίθεση ήταν συμβολική και έγινε αντιληπτή ως κριτική για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ. Οι δράστες δεν έχουν ακόμη βρεθεί.

Η φωτιά πάντως δεν το κατέστρεψε και τώρα εκτίθεται σε γκαλερί σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Σλοβενίας. Αξίζει να πούμε ότι η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ούτε για το πρώτο ούτε για το δεύτερο άγαλμα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr