Στις εικόνες που κατέγραψε drone η μετακίνηση τους θυμίζει ποτάμι που κινείται με εντυπωσιακή ταχύτητα χωρίς καμία καθοδήγηση

Το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης πέτυχε Γάλλος δύτης που εκτέλεσε την εντυπωσιακή βουτιά του στη θάλασσα ανοιχτά της Καλαμάτας.

Στη Γαλλία, τον σωστό τρόπο να φοράει τη μάσκα της δίδαξε σε γυναίκα ένας… κύκνος ενώ στην Ταϊλάνδη, χιλιάδες πάπιες δημιουργούν εντυπωσιακό θέαμα με την μετακίνηση τους.

Ο Αρνό Ζεράλντ πανηγυρίζει το κατόρθωμα του.

Ο 24χρονος Γάλλος πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση βουτώντας σε βάθος 112 μέτρων με διπλά πέδιλα.

Ο Ζεράλντ καταδύθηκε και στη συνέχεια αναδύθηκε κρατώντας την αναπνοή του για 3 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που μέχρι χθες ανήκε σε Ρώσο δύτη, που βούτηξε στα 111 μέτρα σε 4 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.

Ο Γάλλος πέτυχε το ρεκόρ στην Ελλάδα, στα καταγάλανα νερά της θάλασσας της Καλαμάτας.

Στη νότια Ταϊλάνδη, φράχτης ανοίγει και σχεδόν δέκα χιλιάδες πάπιες ξεχύνονται προς τους ορυζώνες μιας φάρμας.

Στις εικόνες που κατέγραψε drone η μετακίνηση τους θυμίζει ποτάμι που κινείται με εντυπωσιακή ταχύτητα χωρίς καμία καθοδήγηση.

Παρά τα φαινόμενα δεν πρόκειται για φυσική μετανάστευση. Παραδοσιακά, οι αγρότες της περιοχής εκτρέφουν τις πάπιες τις οποίες χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό των χωραφιών από σαλιγκάρια και άλλα παράσιτα μετά την συγκομιδή του ρυζιού.

Σε… κοινωνικά υπεύθυνο κύκνο έπεσε μια επισκέπτρια πάρκου στη Γαλλία, που πλησίασε το πτηνό έχοντας κατεβάσει την μάσκα της στο πιγούνι.

Με μια γρήγορη κίνηση ο κύκνος αρπάζει τη μάσκα με το ράμφος του και την τοποθετεί εκεί ακριβώς που πρέπει να βρίσκεται – πάνω στη μύτη και το στόμα της ξαφνιασμένης επισκέπτριας του.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr