«Η Μελίνα θέλει δικαίωση»: Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα λίγο πριν τη δίκη
Ο πατέρας της τετράχρονης Μελίνας, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή
Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η τραγική υπόθεση της μικρής Μελίνας με τις εφιαλτικές μνήμες να ξυπνούν στην οικογένεια του κοριτσιού.
Όπως αναφέρει το creatalive.gr στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Ο πατέρας της τετράχρονης Μελίνας, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Μάλιστα ο ίδιος σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, γράφει πως «η Μελίνα θέλει δικαίωση» ενώ για την αυριανή δίκη λέει πως «θα είναι ένα μνημόσυνο για τη Μελίνα…».

- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442