Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο περιστατικό με ιερέα σε σχολείο : «Ο κοροναϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις τον σταυρό»

Απίστευτο περιστατικό με ιερέα σε σχολείο : «Ο κοροναϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις τον σταυρό»

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και γονείς, ο ιερέας επέπληξε και εκπαιδευτικό, ο οποίος”τόλμησε” να κρατήσει τη μάσκα του, όταν ο πρώτος πήγε να τον “αγιάσει” με τον ιερέα να λέει πως “ο κοροναϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό ”!

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσα, το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, όταν ο ιερέας του χωριού ζήτησε από δασκάλους-γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες μέσα στον αύλειο χώρο!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και γονείς, ο ιερέας επέπληξε και εκπαιδευτικό, ο οποίος”τόλμησε” να κρατήσει τη μάσκα του, όταν ο πρώτος πήγε να τον “αγιάσει” με τον ιερέα να λέει πως “ο κοροναϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό”!

Το ίδιο είπε, μάλιστα, ο ιερέας και στους μαθητές, ζητώντας τους να “μη φοβούνται” και να βγάλουν τις μάσκες, αν και, φυσικά, δεν είχε κανένα τέτοιο δικαίωμα!

Όπως αναφέρουν γονείς μαθητών στο Kozanimedia, ο ιερέας κάλεσε τους μαθητές “να προσκυνήσουν το σταυρό”, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο του κοροναϊού, με την πλειοψηφία, πάντως, γονέων και εκπαιδευτικών να μην αντιδρούν!

Σύμφωνα με κατοίκους της Καρδίτσας, που μίλησαν στο Kozanimedia, ο ιερέας Νικόλαος Παπανικολάου είναι εδώ και καιρό από τους λεγόμενους “αρνητές της μάσκας”, κάτι που επαναλαμβάνει, σε κάθε ευκαιρία, και εντός του ιερό ναού της περιοχής

Sports in

Η Euroleague σχολίασε με φοβερό τρόπο τις δύο «ερυθρόλευκες» προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (vid)

Ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, με ένα εκπληκτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, «έδειξε» την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού στις προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024