Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάσκες - γίγας : Νέα παρατράγουδα, έσπασαν και... τα λαστιχάκια

Μάσκες – γίγας : Νέα παρατράγουδα, έσπασαν και… τα λαστιχάκια

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε πολλά σχολεία της χώρας, καθώς αρκετές από τις μάσκες που διανεμήθηκαν στα παιδιά είχαν ακατάλληλο μέγεθος. Τα προβλήματα δεν φαίνεται να σταματούν εδώ, σύμφωνα με το MEGA

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε πολλά σχολεία της χώρας, καθώς αρκετές από τις μάσκες που διανεμήθηκαν στα παιδιά είχαν ακατάλληλο μέγεθος με αποτέλεσμα η ΚΕΔΕ να αποφασίσει την αναστολή παραγωγής των μασκών εν αναμονή των νέων προδιαγραφών που θα ορίσει το υπουργείο Υγείας.

Σε μια πρώτη αποτίμηση, οι μαθητές σε γενικές γραμμές οι μαθητές έχουν προσαρμοστεί στη χρήση μάσκας, αν και δεν είναι εύκολο.

Ενώ έχουμε ήδη κάποιες νέες δυσλειτουργίες με τις μάσκες, αφού αυτή τη φορά έσπασαν τα… λαστιχάκια σε μάσκες, σύμφωνα με καταγγελία διευθυντή Γυμνασίου.

Στο μεταξύ στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων θα δοθεί και συνέχεια μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε χθες καθηγητής από έναν γονέα αρνητή μάσκας.

Εξάλλου μαθητές του Γυμνασίου Βουκολιων στην Κρήτη έκαναν κατάληψη με αίτημα τη μη χρήση μάσκας. Στο σημείο υπήρχε μια μητέρα που ωθούσε τα παιδιά να κάνουν κατάληψη και διαπληκτίστηκε με τον διευθυντή ο οποίος της έκανε μήνυση.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε χθες με τους μαθητές να ξεκινούν μια διαφορετική χρονιά με μάσκες, αποστάσεις και αντισηπτικά.

Παρά το γεγονός ότι στην πλειονότητα των σχολείων η πρώτη ημέρα κύλησε ομαλά, δεν έλειψαν οι εντάσεις από τους «αρνητές» της μάσκας.

Κατά τη χθεσινή πρεμιέρα στα σχολεία κατεγράφησαν και παρατράγουδα με δεκάδες μαθητές να παραλαμβάνουν υπερμεγέθεις μάσκες που κάλυπταν όλο το πρόσωπο…

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας αποδίδει το λάθος στη συρραφή και σε παρανόηση της διατύπωσης για τις διαστάσεις, ενώ η παραγωγή των μασκών διακόπτεται άμεσα με απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024