Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«An Entertaining Story»: Μια ενδιαφέρουσα ιστορία από την Ίντια Χικς

«An Entertaining Story»: Μια ενδιαφέρουσα ιστορία από την Ίντια Χικς

Στο νέο βιβλίο της «An Entertaining Story» η Ίντια Χικς προσφέρει τη δική της ματιά για τη διοργάνωση γιορτών στο σπίτι, από την οργάνωση του τραπεζιού έως συνταγές, σε συνδυασμό με προσωπικά ανέκδοτα για την ασυνήθιστη ζωή και την ανατροφή της.

H συγγραφέας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, γευσιγνώστρια και πρώην μοντέλο Ίντια Χικς έχει αρκετούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ως απόγονος της δυναστείας Μαουντμπάτεν και βαφτισιμιά του πρίγκιπα Κάρολου, ήταν μία από τις παράνυφες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τώρα, η Ίντια Χικς ζει μακριά από βασιλείς συγγενείς, κατοικεί στις Μπαχάμες με την οικογένειά της.

Στο νέο βιβλίο της «An Entertaining Story» η Χικς προσφέρει τη δική της ματιά για τη διοργάνωση γιορτών στο σπίτι, από την οργάνωση του τραπεζιού έως συνταγές, σε συνδυασμό με προσωπικά ανέκδοτα για την ασυνήθιστη ζωή και την ανατροφή της.

It’s been a tussle- wondering how to launch a new book when all your book tours get Covid cancelled.
.
So I’m going to…

Δημοσιεύτηκε από India Hicks στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αν και μεγάλωσε στην Αγγλία, έκανε τις Μπαχάμες το μόνιμο σπίτι της πριν από 25 χρόνια, μεγαλώνοντας τα πέντε της παιδιά στο νησί με τον σύντροφό της, Ντέιβιντ Φλιντ Γουντ.

Μέσα από τη διοργάνωση των πάρτι γενεθλίων των παιδιών της κάθε χρόνο – τελικά πέντε γενέθλια τον χρόνο – η Ίντια Χικς ανακάλυψε το πάθος της για διασκέδαση. «Διαπίστωσα ότι δεν ήμουν καλή μαγείρισσα, αλλά και ότι ήμουν αρκετά καλή στη διακοσμητική πτυχή των γιορτών, είτε ήταν στολισμός του τραπεζιού είτε της τούρτας» ανέφερε.

Στο βιβλίο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, όχι μόνο αποκαλύπτει τις καλύτερες συμβουλές της για τη διοργάνωση ενός καλού πάρτι, λαχταριστές συνταγές από την αγαπημένη της μαγείρισσα με το προσωνύμιο «Top Banana» – αλλά μοιράζεται επίσης τις δικές της διασκεδαστικές ιστορίες, όπως τις αγαπημένες αναμνήσεις της να τρώει πρωινό στο κρεβάτι με τη μητέρα της.

Το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια με θέμα τα διαφορετικά γεύματα της μέρας, αλλά η Χικς δεν άφησε τη χρονολογική σειρά να υπαγορεύσει τη δομή του.

Αρχίζει με το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, κατά τη συγγραφέα, τα κοκτέιλ και τα ποτά. Ακολουθούν το δείπνο, το μεσημεριανό γεύμα, τσάι και πικνίκ, γενέθλια και διακοπές και τέλος το βρετανικό πρωινό.

Η Ίντια Χικς με το νέο της βιβλίο θέλει να δείξει ότι όλοι μπορούν να είναι ευρηματικοί στο σπίτι και τον κήπο τους, ότι μπορούν να διοργανώσουν κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό πολύ εύκολα, με πολύ λίγη προσπάθεια.

Το κύριο συστατικό των πιο διασκεδαστικών ιστοριών στο βιβλίο είναι οι άνθρωποι, οικογένεια, φίλοι και συχνά εντελώς ξένοι. Η συγγραφέας υπενθυμίζει την ομορφιά και τη σημασία του αυθορμητισμού, του χιούμορ και της συντροφικότητας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διασκέδαση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024