Ο διάσημος γάλλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του brand Jacquemus, Simon Porte Jacquemus, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ φωτογραφιών του με τίτλο «Marseille je t’aime» το 2017 στο φεστιβάλ OpenMyMed της γαλλικής πόλης.

Τρία χρόνια μετά το επόμενο βιβλίο του με τίτλο «Images» θα περιλαμβάνει ανεπίδευτες και χωρίς επεξεργασία εικόνες που απαντώνται συχνά στο feed του γάλλου σχεδιαστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλες οι αγαπημένες μου εικόνες από το κινητό σε ένα βιβλίο! Τόσο ενθουσιασμένος» αναφέρει ο Jacquemus σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου αναγράφεται ο τίτλος μαζί με τον αριθμό «2» που υποδηλώνει τη συνέχιση μιας σειράς που ξεκίνησε με το βιβλίο για τη Μασσαλία.

O Jacquemus μετά τον αποκλεισμό λόγω της πανδημίας του κοροναϊού διοργάνωσε επίδειξη της συλλογής του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με τίτλο «L’Amour» σε ένα χωράφι σιταριού έξω από το Παρίσι, με μόλις 100 καλεσμένους και τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Ο γεννημένος στη Μασσαλία σχεδιαστής μόδας έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαχειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιό σας