Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : Η Λίβερπουλ διαφέρει από τους άλλους

Κλοπ : Η Λίβερπουλ διαφέρει από τους άλλους

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ και τόνισε πως οι Κόκκινοι διαφέρουν από τους υπόλοιπους συλλόγους

Τη σιγουριά του πως η Λίβερπουλ ακολουθεί σωστή στρατηγική με το να κρατά χαμηλό προφίλ σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, σε αντίθεση με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, που έχουν ρίξει πολύ περισσότερα χρήματα στο παζάρι, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξή του στο BBC.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου αυτήν τη στιγμή υπάρχει αβεβαιότητα. Για κάποιους συλλόγους δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι αβέβαιο το μέλλον. Έχοντας από πίσω τους χώρες και ολιγάρχες, αυτό είναι αλήθεια.

Είμαστε διαφορετικού είδους σύλλογος. Πήγαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο χρόνια, το κατακτήσαμε πέρσι και γίναμε κατόπιν πρωταθλητές Αγγλίας, όντας ο σύλλογος που είμαστε και καθοδηγούμενοι με αυτόν τον τρόπο» τόνισε αρχικά ο Κλοπ, ο οποίος πρόσθεσε πως ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα η Τσέλσι στην προσπάθειά της να δέσει όλους τους μεγάλους σταρ που έχει αποκτήσει.

«Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα μέσα σε μία νύχτα και να πούμε ότι τώρα θέλουμε να συμπεριφερθούμε όπως η Τσέλσι. Τώρα έχουν υπογράψει πολλούς παίκτες. Αυτό μπορεί να είναι αβαντάζ γι’ αυτούς φυσικά, όμως θα πρέπει να δέσουν γρήγορα μεταξύ τους.

Δεν αρκεί να φέρεις ποιότητα στην ομάδα σου. Δεν μπορείς να φέρεις τους καλύτερους 11 παίκτες στον κόσμο και να ελπίζεις απλώς ότι μία εβδομάδα αργότερα θα παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο που θα έχουν παίξει ποτέ».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024