
Απίστευτο : «Άκυρο» μέχρι νεωτέρας από τον Γιάνκο στον ΠΑΟΚ – Δεν μπήκε στο αεροπλάνο
Ο ΠΑΟΚ περίμενε στη Θεσσαλονίκη τον Σαϊντί Γιάνκο, για να ολοκληρώσει το δανεισμό του, αλλά ο ελβετός μπακ δεν μπήκε στο αεροπλάνο και ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί
Σε κάζο εξελίσσεται η μεταγραφική προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Σαϊντί Γιάνκο.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν στείλει τα εισιτήρια στον 24χρονο δεξιό μπακ της Πόρτο, είχαν συμφωνήσει τα πάντα με την ομάδα του και περίμεναν σήμερα το μεσημέρι να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.
Εντούτοις, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάνκο αποφάσισε να ρίξει προσωρινό «άκυρο» στον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι σκέφτηκε ξανά το μέλλον του και ότι δεν είναι ακόμη σίγουρος εάν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, δεν είπε στους Θεσσαλονικείς πότε θα απαντήσει εάν δέχεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ή όχι.
Ως εκ τούτου, προκύπτει σοβαρό ζήτημα και αυτήν τη στιγμή η μεταγραφή βρίσκεται στον αέρα, ενώ πολλοί θεωρούν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει.
Φυσικά, αυτό που φοβούνται και υποψιάζονται στον ΠΑΟΚ είναι ότι μπήκε σφήνα κάποια άλλη ομάδα για την απόκτηση του ελβετού μπακ.
Με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται έντονα τις τελευταίες ώρες η Γιανγκ Μπόις, η ομάδα που τον είχε στις τάξεις της πέρσι και με τη φανέλα της οποίας είχε 46 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ.
Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μεταπείσουν τον Γιάνκο και να τον πείσουν να μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, καθώς αποτελεί τη βασική επιλογή του Άμπελ Φερέιρα.
- Για πρόοδο μιλά ο Π.Μαρινάκης για την έκθεση για Κράτος Δικαίου και επιτίθεται σε ΜΜΕ και αντιπολίτευση
- Η Μύκονος στην κορυφή του κόσμου: Το «Πάντεχνον» επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια
- «Ραφαήλ ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα
- Καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Public: Η καλύτερη στιγμή για βουτιά στις έξυπνες αγορές
- Στάρμερ: Αποχωρώ με το χαμόγελο και υπερήφανος για όλα όσα επιτελέσαμε – Αναλαμβάνει ο Μπέρναμ
- ΕΛΑΣ: 5 +1 εμβληματικές παρεμβάσεις στην Παιδεία, για την ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης
