Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος με το πάρτι των Γκρίνγουντ και Φόντεν με μοντέλα στην Ισλανδία

Σάλος με το πάρτι των Γκρίνγουντ και Φόντεν με μοντέλα στην Ισλανδία

Στην Εθνική Αγγλίας κεντρικό θέμα είναι το πειθαρχικό παράπτωμα των Γκρίνγουντ και Φόντεν στην Ισλανδία, που έκαναν πάρτι στο ξενοδοχείο τους με μοντέλα, παραβιάζοντας πειθαρχικούς κανόνες και ιατρικά πρωτόκολλα

Στην Εθνική Αγγλίας κεντρικό θέμα είναι το πειθαρχικό παράπτωμα των Γκρίνγουντ και Φόντεν στην Ισλανδία, που έκαναν πάρτι στο ξενοδοχείο τους με μοντέλα, παραβιάζοντας πειθαρχικούς κανόνες και ιατρικά πρωτόκολλα.

Νέες αποκαλύψεις στον αγγλικό Τύπο για τον αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα των Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ μετά τον αγώνα με την Ισλανδία. Οι δύο παίκτες της Σίτι και της Γιουνάιτεντ όχι μόνο έσπασαν το ιατρικό πρωτόκολλο απομόνωσης της ομάδας αλλά γιόρτασαν τη νίκη καλώντας στο ξενοδοχείο το 20χρονο μοντέλο Νάντια Σιφ Λίνταλ και τη 19χρονη ξαδέλφη της, Λάρα Κλάουσεν.

Σύμφωνα με αγγλικά μέσα, οι δύο διεθνείς πλήρωσαν και υπάλληλο του ξενοδοχείου στο Ρέικιαβικ ώστε να τους βοηθήσει να βάλουν τις κοπέλες μέσα.

Φόντεν και Γκρίνγουντ αδιαφόρησαν για τις αυστηρές οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό και προσέθεσαν άλλη μία μελανή σελίδα στην ιστορία παραπτωμάτων από Άγγλους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024