Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό με Εμπαπέ για Γαλλία, Πορτογαλία τεσσάρων αστέρων

Διπλό με Εμπαπέ για Γαλλία, Πορτογαλία τεσσάρων αστέρων

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια πέρασε από την Σουηδία, ενώ η Πορτογαλία συνέτριψε την Κροατία. «Σβηστό» πέρασμα του Βελγίου από την Δανία.

Με τους τρεις πόντους στις… αποσκευές της, έφυγε από την Σουηδία η Γαλλία. Στα πλαίσια του Nations League, η πρωταθλήτρια κόσμου νίκησε (1-0) εκτός έδρας τους Σκανδιναβούς και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Οι «Τρικολόρ» πήραν το τρίποντο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σημειώνει το «χρυσό» γκολ. Στο 41’ ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την κόντρα μέσα στην περιοχή και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Ολσεν. Οι Σουηδοί το πάλεψαν, ωστόσο δε μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα γαλλικά δίχτυα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης,  ο Μαρσιάλ κέρδισε πέναλτι, με τον  Γκριεζμάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά, με το 0-1 να παραμένει.

Πορτογαλία-Κροατία 4-1

«Φωτιές» πετούσε η Πορτογαλία κόντρα στην Κροατία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, παρότι δεν είχε στην διάθεσή της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, διέσυρε το σύνολο του ‎Ζλάτκο Ντάλιτς.

Οι Πορτογάλοι είχαν πολλά… κέφια, έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και επικράτησαν με 4-1. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς είχαν και τρία δοκάρια! Στο 41′ με τρομερό σουτ ο Ζοάο Κανσέλο έκανε το 1-0 για την ομάδα του Σάντος.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58’, ο Ντιόγκο Ζότα πλάσαρε ωραία με το δεξί για το 2-0, ενώ στο 70’ με σουτ εκτός περιοχής ο Ζοάο Φέλιξ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 91’ οι Κροάτες μείωσαν σε 3-1 με τον Πέτκοβιτς, με τον Αντρέ Σίλβα να γράφει το τελικό 4-1 στο 95′. Τρομερή παράσταση από τους Πορτογάλους!

Δανία-Βέλγιο 0-2

Ποδαρικό με διπλό έκανε το Βέλγιο στο Nations League. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Δανία και πήρε το τρίποντο.

Μετά από κόρνερ του Μέρτενς στο 9’, ο Ντεναγιέρ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και με πλασέ άνοιξε το σκορ για το Βέλγιο. Στο 76′, οι Βέλγοι τελείωσαν και τυπικά την αναμέτρηση με σκόρερ τον παίκτη της Νάπολι. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Δανών, ο Μέρτενς με σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024