Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη - Τι είπε για τα εσωκομματικά

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη – Τι είπε για τα εσωκομματικά

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι η χώρα θα βιώσει περιπέτειες στα εθνικά, σε κοινωνικό, οικονομικό επίπεδο αλλά και σχετικά με την πανδημία, εξαιτίας του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης.

Για το θέμα της πανδημίας, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σωπάσει μπροστά στην προαναγγελθείσα τραγωδία, ενώ σε ότι αφορά στην οικονομία υποστήριξε πως η κυβέρνηση ακολουθεί λογικές ανοσίας της αγέλης, μη στηρίζοντας επιχειρήσεις και μικρομεσαίους.

Ακόμα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στα ελληνοτουρκικά πορεύεται βλέποντας και κάνοντας ενώ επανέλαβε την κριτική του προς τη ΝΔ ότι στα ρηχά νερά των Πρεσπών φορούσαν χλαμίδες ενώ στα βαθιά του Αιγαίου είναι με τις πιτζάμες.

Σε ότι αφορά στο εσωκομματικό μέτωπο, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να μην υπάρχουν εγωισμοί και κρυφοί υπολογισμοί, καθώς όπως είπε το κόμμα πρέπει να ακούσει την κοινωνία.

Τέλος πρότεινε την αλλαγή του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, εξαίροντας το ρόλο του απερχόμενου γραμματέα, Πάνου Σκουρλέτη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024