Πέτσας: Ξεκάθαρο το μήνυμα Ελλάδας σε Άγκυρα – «Τελειώνουν οι προκλήσεις αρχίζουν οι συζητήσεις»
Ένα τρίπτυχο που αφορά εξοπλιστικά προγράμματα, ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας και του έμψυχου δυναμικού θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.
Ένα τρίπτυχο που αφορά εξοπλιστικά προγράμματα, ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας και του έμψυχου δυναμικού θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι το περιεχόμενο της επιστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες που αφορά τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκιάς και θα δοθεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας, θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.
Τόνισε, δε, ότι το μήνυμα της Ελλάδας προς την Άγκυρα είναι ξεκάθαρο, «τελειώνουν οι προκλήσεις αρχίζουν οι συζητήσεις». Επανέλαβε, επίσης, ότι το μόνο θέμα που είναι προς διευθέτηση είναι το αυτό των θαλασσίων ζωνών.
Για τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργ και τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σύγχυση, ο κ. Πέτσας τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ήταν μια κίνηση που δεν έπρεπε να γίνει για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
