Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη Κικίλια στο «Σωτηρία» για επίβλεψη του έργου κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ

Επίσκεψη Κικίλια στο «Σωτηρία» για επίβλεψη του έργου κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να επιβλέψει το έργο της κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ, δωρεά της Βουλής των Ελλήνων, που έχει ως εποπτεύουσα αρχή την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να επιβλέψει το έργο της κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ, δωρεά της Βουλής των Ελλήνων, που έχει ως εποπτεύουσα αρχή την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Ο Υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθα σήμερα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», προκειμένου να ενημερωθώ από τη Διοίκηση και την κατασκευάστρια εταιρεία για την πρόοδο των έργων για τις καινούριες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, 50 το σύνολο, που θα κατασκευαστούν στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη για τη Δημόσια Υγεία, για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Με βάση την ενημέρωση που έχω, η κατασκευή του έργου θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό στη μάχη που δίνουμε με αυτή την πανδημία, την τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας. Θέλω να ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που γίνονται και διήρκησαν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το έργο εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε βάλει».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024