Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή
Με την απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου
Με την απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως εκείνος και ο αδελφός του δεν έχουν σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα.
Μάλιστα, ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στη χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα υποστήριξε: «Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο».
Παράλληλα, υποστήριξε όπως και ο αδελφός ότι ήρθαν στην Ελλάδα για να αναπτύξουν κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα.
Στην κατάληξη της απολογίας του, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα».
- Σλασκ Βρότσλαβ – Άρης Betsson 107-113: «Ζωντανός» για πρόκριση, με νίκη στην 2η παράταση
- Weltenburg: Παράδοση εναντίον αριθμών – Η αρχαιότερη ζυθοποιία του κόσμου αλλάζει χέρια
- Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74: Με εξαιρετικό Τολιόπουλο οι «πράσινοι»
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)

