Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Ερωτηματικά για το πώς «μπήκε» ο ιός στο γηροκομείο στο Μαρούσι – Τα  δύο επικρατέστερα σενάρια

Κοροναϊός: Ερωτηματικά για το πώς «μπήκε» ο ιός στο γηροκομείο στο Μαρούσι – Τα δύο επικρατέστερα σενάρια

Θολό είναι ακόμη το τοπίο για το πως ακριβώς έγινε εστία μετάδοσης το γηροκομείο στο Μαρούσι, στο οποίο εντοπίστηκαν 19 κρούσματα χτες. 

Θολό είναι ακόμη το τοπίο σχετικά με το πως ακριβώς έγινε εστία μετάδοσης το γηροκομείο στο Μαρούσι, στο οποίο εντοπίστηκαν χτες 19 κρούσματα.

Κι αυτό γιατί η δικηγόρος του οίκου ευγηρίας από την μία έκανε λόγο για ύποπτο περιστατικό από τις 28 Αυγούστου και από την άλλη για εργαζόμενο που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό (αφού είχε λάβει πρώτα δύο φορές αρνητικά αποτελέσματα σε τεστ του Covid-19).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε η κυρία Παραστατίδη μιλώντας στον ΑΝΤ1 «από τις 28 Αυγούστου παρατηρήθηκε ύποπτο περιστατικό φιλοξενούμενου με εγκεφαλικό που πήγε στο νοσοκομείο «Λαϊκό»».

«Ενημερώσαμε άμεσα τον ΕΟΔΥ και από εκείνη την ημέρα το γηροκομείο απευθύνθηκε σε ιδιωτικά νοσοκομεία προκειμένου εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι να κάνουν το τεστ», τόνισε η ίδια.

Επιμένοντας ότι το συγκεκριμένο γηροκομείο έχει πιστοποίηση με ειδικές απολυμάνσεις ενώ δεν υπάρχουν εδώ και καιρό επισκεπτήρια, η δικηγόρος του γηροκομείου ωστόσο αποκάλυψε πως ένας εργαζόμενος τους βρέθηκε θετικός στον ιό, αφού πρώτα όμως είχε λάβει δύο αρνητικές απαντήσεις.

«Επειδή ο χρόνος επώασης είναι διαφορετικός, υπήρξε εργαζόμενος θετικός μετά από 2 τεστ αρνητικά. Για να μπει εργαζόμενος στην επιχείρηση έπρεπε να προσκομίσει τεστ. Όταν ήρθε ο συγκεκριμένος εργαζόμενος το τεστ του είχε βγει αρνητικό Η μονάδα από όταν γνώριζε ότι υπήρχε υποψία ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ», τόνισε η ίδια μη δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το πως «μπήκε» ο κοροναϊός στο γηροκομείο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024