Δήμος Παλλήνης: Πολιτιστικός Σεπτέμβριος εν μέσω κοροναϊού
Με όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2020 του Δήμου Παλλήνης – Από 7/9 έως 20/9 οι εκδηλώσεις – Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ συγκέντρωσης τροφίμων
Κανονικά και με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας και των οδηγιών των αρμόδιων Αρχών, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2020, του Δήμου Παλλήνης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές, μουσικές και εικαστικές εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Παλλήνης. Το πλήρες πρόγραμμα παρατίθεται στο τέλος του κειμένου.
Μεταξύ άλλων, διοργανώνεται και ειδικό, τριήμερο, μουσικό φεστιβάλ, στις 11-12 και 13 Σεπτεμβρίου, με συναυλίες των Γιάννη Κότσιρα, Δήμητρας Μπουλούζου, Ορφέα Περίδη, Μανόλη Ανδρουλιδάκη και Ρένας Μόρφη, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης.
Το τριήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης Ανθούσας (απέναντι απο τα Practiker)
Όλες οι εκδηλώσεις αφορούν καθήμενους και στις αποστάσεις που ορίζονται από τις οδηγίες.
- Σίνερ: Η νέα εποχή του τένις έχει ήδη το όνομά του
- Ρόδος: Μαχαίρωσε τέσσερις φορές την οικιακή βοηθό και την κλείδωσε σε δωμάτιο
- Digital Detox: Πώς να αποσυνδεθείτε σωστά
- Είναι αδιανόητο να αφήσουμε τον βασανισμένο σκυλάκο Τζόκερ χωρίς οικογένεια
- Φωτιά σε αστικό λεωφορείο – Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Φυλής
- Έπος: Σκύλος έκανε «ντου» σε γήπεδο και έκανε… επίθεση! (vid)
- Η Ολίβια Γουάιλντ απάντησε σε όσους την αποκάλεσαν «πτώμα»
- Έντεκα συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων με δύο νεκρούς στις φυλακές Νιγρίτα Σερρών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442