Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρή καταγγελία στο MEGA: Απέκρυπταν για καιρό τα κρούσματα στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Σοβαρή καταγγελία στο MEGA: Απέκρυπταν για καιρό τα κρούσματα στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από κοροναϊό μετά τα 42 συνολικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στη δομή, βρέθηκε η κάμερα του MEGA και μίλησε με μία γυναίκα, η οποία έχασε την 90χρονη μητέρα της

Στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από κοροναϊό μετά τα 42 συνολικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στη δομή, βρέθηκε η κάμερα του MEGA και μίλησε με μία γυναίκα, η οποία έχασε την 90χρονη μητέρα της.

«Έχουμε μεγάλο πόνο αλλά και θυμό γιατί αυτοί οι άνθρωποι καταχράστηκαν την τυφλή εμπιστοσύνη που τους δείξαμε. Έδειξαν εγκληματική αμέλεια απέναντι στην ευαίσθητη υγεία των δικών μας ανθρώπων. Όχι μόνο δεν τους προστάτευσαν, αλλά απέκρυψαν το γεγονός για αρκετές ημέρες, έτσι κόλλησαν οι περισσότεροι. Ήταν αργά όταν τους μετέφεραν ήδη στα νοσοκομεία να αντέξουν αυτοί οι άνθρωποι με τα τόσα υποκείμενα νοσήματα τον κοροναϊό», ανέφερε συντετριμμένη η γυναίκα.

«Επικοινωνούσα τακτικά μαζί της κατάλαβα ότι είχε μια αδιαθεσία τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ανακοίνωση ότι πάσχει από κοροναϊό. Μου έλεγαν ότι έχει ουρολοίμωξη. Την ίδια μέρα, το βράδυ, με κάλεσαν και μου ανακοίνωσαν ότι έκαναν το τεστ και βρέθηκαν πέντε κρούσματα και ανάμεσα σε αυτά ήταν η μητέρα μου. Το πρωί ακούσαμε από τις τηλεοράσεις ότι ήταν 33 και ανέβηκε ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς» συνέχισε η ίδια.

«Δεν τους χαιρετήσαμε, δεν τους θάψαμε με την τιμή που τους έπρεπε. Καλώ όλους τους συγγενείς να ενωθούμε ώστε με το δρόμο της δικαιοσύνης να λάμψει η αλήθεια, ώστε να αναπαυθούν και οι ψυχές αυτών των ανθρώπων» κατέληξε η γυναίκα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024