Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Προσωρινό «λουκέτο» στα πιο διάσημα beach bar του νησιού – Θετικοί τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι

Μύκονος: Προσωρινό «λουκέτο» στα πιο διάσημα beach bar του νησιού – Θετικοί τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar, και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν απόψε στις 21.00.

Την αναστολή λειτουργίας δύο γνωστών beach bar της Μυκόνου, του «Nammos» στην παραλία Ψαρρού και του «Scorpioς» στην περιοχή Παράγκα, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, μετά τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων κοροναϊού στο προσωπικό των καταστημάτων.

Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έκανε κλιμάκιο της ΓΓΠΠ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα, που κατέβηκε γι’ αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar, και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της Τρίτης, στις 21.00.

Τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι θετικοί – Αγώνας δρόμου για την ιχνηλάτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ στον κοροναϊό, γι’ αυτό με απόφαση του κ. Παπαγεωργίου που εκδόθηκε άμεσα και ήδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τα καταστήματα έκλεισαν από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής, 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού , οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στην συνέχεια.

Σημειώνεται πως όλοι οι εργαζόμενοι των beach bar, ακόμη και όσοι ήταν αρνητικοί στο τεστ, βρίσκονται σε απομόνωση για προληπτικούς λόγους.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024