Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό : Διάσημος πορνοστάρ κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών

Σοκαριστικό : Διάσημος πορνοστάρ κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών

Τα 17 φερόμενα ως θύματά του είχαν ηλικία 15 έως 54 ετών, όταν καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον διάσημο πορνοστάρ

Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, Ρον Τζέρεμι, αντιμετωπίζει από τη Δευτέρα άλλες 20 κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον 12 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και μίας ανήλικης, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες.

Οι κατηγορίες φτάνουν δύο μήνες αφού ο 67χρονος συνελήφθη για τον βιασμό τριών γυναικών και τη σεξουαλική επίθεση σε μία τέταρτη, σε περιστατικά του 2014.

Οι νέες κατηγορίες αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των φερόμενων ως θυμάτων του στα 17. Οι γυναίκες ήταν ηλικίας 15 έως 54 ετών, ενώ οι καταγγελίες αφορούν χρονικό διάστημα 16 ετών.

Ο Τζέρεμι δήλωσε αθώος σε δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα. Το ίδιο είχε υποστηρίξει και για τις προηγούμενες κατηγορίες. Τότε, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Twitter: «Ανυπομονώ να αποδείξω την αθωότητά μου στο δικαστήριο! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Ο Τζέρεμι, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ, είναι προφυλακισμένος από τον Ιούνιο, με την εγγύηση για την απελευθέρωσή του να έχει οριστεί στα 6,6 εκατ. δολάρια.

Οι νέες κατηγορίες αφορούν το διάστημα από το 2004 μέχρι και τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς, όταν και φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε 21χρονη έξω από επιχείρηση στο Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το γραφείο του εισαγγελέα.

Του έχουν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες για βιασμό με χρήση βίας και έξι για σεξουαλική κακοποίηση με χρήση δεσμών. Επιπλέον, φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονη σε πάρτι στο Λος Άντζελες το 2004. Πολλά από τα περιστατικά φέρονται να έχουν συμβεί σε μπαρ του Δυτικού Χόλιγουντ στο οποίο ήταν θαμώνας.

Αν καταδικαστεί για το σύνολο των κατηγοριών, ο Τζέρεμι ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης περισσότερων από 250 ετών.

Τον Ιούνιο, το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες είχε απευθύνει έκκληση για την κατάθεση και άλλων πιθανών θυμάτων.

Ο Τζέρεμι, που είχε το ψευδώνυμο «σκαντζόχοιρος», ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς ενήλικων ταινιών από τη δεκαετία του 1970, ενώ έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 2.000 ταινίες πορνό.

Πηγή: www.theguardian.com

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024