Στον Ιωνικό ο Γιατρούδης
Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Γιατρούδης.
Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ, ο οποίος είχε ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το μπάσκετ, σε παιδική ηλικία, από τον Ιωνικό. Τις δύο τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού, στην Α2.
Η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:
«O IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Γιατρούδη. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.
Την τελευταία διετία, αγωνίστηκε με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα της Α2 και της Β’ Εθνικής, ενώ είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ιωνικού Νικαίας. Ο Γιατρούδης έχει κληθεί στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ πέρσι ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων.
Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN».
- Ο Τραμπ και η FIFA δημιούργησαν… δεδικασμένο στο Μουντιάλ: Αγγλία και Γαλλία ετοιμάζουν εφέσεις για κάρτες σε παίκτες τους
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
- Τέλος ο Μαρτίνεθ από την Πορτογαλία, φαβορί ο Ζεσούς (pic)
- Πολύ κακό για το τίποτα: Η τραγική εμφάνιση του Μπαλογκάν κόντρα στο Βέλγιο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442