Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενώ η τουρκική οικονομία καταρρέει, η Εμινέ Ερντογάν απολαμβάνει χλιδάτη ζωή

Ενώ η τουρκική οικονομία καταρρέει, η Εμινέ Ερντογάν απολαμβάνει χλιδάτη ζωή

Η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσίως βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από τον τούρκο πρόεδρο. Στην ιδιωτική της ζωή όμως είναι μια γυναίκα με ασυγκράτητα πάθη και εμμονή με την πολυτέλεια

Την ώρα που η τουρκική λίρα καταρρέει και η φορολογία στην Τουρκία αυξάνεται κατά 25 % η Εμινέ Ερντογάν δε διστάζει να μοιραστεί στιγμές από τη χλιδάτη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram και στο Twitter, όπου την ακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες. Όπως οι φωτογραφίες που βλέπουμε στην κουζίνα του Λευκού Παλατιού στην Άγκυρα.

Η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσίως βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από τον τούρκο πρόεδρο. Στην ιδιωτική της ζωή όμως είναι μια γυναίκα με ασυγκράτητα πάθη και εμμονή με την πολυτέλεια.

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας φωτογραφήθηκε στην κουζίνα να φτιάχνει γλυκά και να στέλνει τις ευχές της για τη γιορτή της Ασούρα.

Οι αναρτήσεις της Εμινέ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται η βρύση με τα φύλλα χρυσού αξίας 10.000 λιρών, ποσό που αντιστοιχεί σε τέσσερις μισθούς ενός τούρκου εργαζομένου.

Επικριτικά σχόλια έχει προκαλέσει όμως και η εμμονή της με το λευκό τσάι, που κοστίζει 4.500 λίρες το κιλό. Σε αυτό το βίντεο τη βλέπουμε μαζί με το σύζυγό της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απολαμβάνει το αγαπημένο της ρόφημα στην Ιαπωνία.

Την ώρα που ζητά από τον τουρκικό λαό να κάνει οικονομία και να ζει χωρίς περιττές πολυτέλειες, εκείνη φωτογραφίζεται με τσάντες επώνυμων οίκων, που το κόστος τους, όπως επισημαίνουν τα πρωτοσέλιδα τουρκικών εφημερίδων, φτάνει τις 50.000 ευρώ.

Ανάμεσα στις αδυναμίες της και οι πανάκριβες αντίκες. Λέγεται πως όταν συνόδευε τον τούρκο πρόεδρο σε ταξίδι στην Βαρσοβία ξόδεψε περίπου 40.000 ευρώ σε παζάρι με αντίκες. Όλα αυτά τα χλιδάτα αντικείμενα πιθανότατα διακοσμούν το παλάτι τους στην Άγκυρα που η κατασκευή του άγγιξε τα 600 εκατ. ευρώ.

Η σύζυγος του Ερντογάν έχει πάθος με τα πανάκριβα ψώνια και δεν το κρύβει.

To 2015 έκλεισε εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες για να ψωνίσει ανενόχλητη ρούχα και παπούτσια, την ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν στην πόλη για να μιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό. Δεν πτοήθηκε ούτε από τις φωνές του εξαγριωμένου πλήθους, που διαμαρτυρόταν γιατί δεν μπορούσε να κάνει τα ψώνια του.

Αν και η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι ήθελε να αυτοκτονήσει όταν ο αδερφός της την ανάγκασε να φορέσει μαντήλα σε ηλικία 15 ετών, πλέον φαίνεται ότι το ξεπέρασε και πλέον οι μαντήλες έχουν γίνει για αυτήν φετίχ. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της τη βλέπουμε με διαφορετική μαντήλα, όλες τους πανάκριβες με την αξία τους να αγγίζει τα 6.000 ευρώ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024