«Ο Μαγκουάιρ άλλα είπε στις κάμερες, άλλα δήλωσαν οι συνήγοροί του…»
Ο Έλληνας δικηγόρος, Ιωάννης Παραδήσης μίλησε για την υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ και τόνισε ότι άλλα είπε ο ίδιος κι άλλα κατέθεσαν οι δικηγόροι του.
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στην κάμερα του BBC για όσα συνέβησαν στην Μύκονο, φαίνεται πως ξέχασε όσα είχαν πει οι δικηγόροι στη δίκη της Σύρου.
«Αν ζητούσε συγγνώμη και έδειχνε μεταμέλεια για όσα συνέβησαν, η υπόθεση θα είχε τελειώσει και θα είχε αντιμετωπιστεί σαν τέτοια όπου “τρεις απλοί τουρίστες είχαν χάσει τον έλεγχο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ”.
Με εξέπληξαν όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην κάμερα γιατί τόνισε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ, οι νομικοί εκπρόσωποί του στη δίκη χρησιμοποίησαν ως επιχείρημα την μέθη του πελάτη τους και το γεγονός πως δεν ήξερε τι έκανε για όσα του καταλογίζονταν από την Αστυνομία…» ανέφερε ο Έλληνας δικηγόρος Ιωάννης Παραδήσης.
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442