Ο τελικός του UEFA Super Cup ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Σεβίλλη είναι προγραμματισμένος για τις 24 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Puskas Arena, ενώ έχει αποφασιστεί να επιτραπεί η είσοδος σε θεατές, οι οποίοι θα γεμίσουν το 30% του γηπέδου.
Ωστόσο, όλα δείχνουν να ανατρέπονται μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ουγγρικής κυβέρνησης.
Η εξάπλωση του κοροναϊού πρόσθεσε νέα μέτρα στη χώρα, με ένα από αυτά να είναι το κλείσιμο των συνόρων, τουλάχιστον μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.
Όπως είναι λογικό, εφόσον ο αριθμός των κρουσμάτων παραμείνει υψηλός, θα υπάρξει παράταση σε αυτήν την απόφαση.
Έτσι, η UEFA ψάχνει ήδη τις εναλλακτικές έδρες που μπορεί να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να είναι έτοιμη σε περίπτωση προβλήματος στην Ουγγαρία.
Τέλος, στον αέρα βρίσκεται και η είσοδος φιλάθλων στο ματς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.