Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Για γέλια και για κλάματα το «πλωτό φράγμα» της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ: Για γέλια και για κλάματα το «πλωτό φράγμα» της κυβέρνησης

«Οι πολιτικές και η στρατηγική της ΝΔ, με ή χωρίς πλωτό φράγμα, παραμένουν επικίνδυνες για τους πρόσφυγες, τις τοπικές κοινωνίες και το κύρος της χώρας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, στην αποκάλυψη ότι το πλωτό φράγμα εμπνεύσεως του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, για την αποτροπή των προσφυγικών ροών, δεν μπορεί να αποδώσει.

«Είναι δύσκολο αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κάποιος με το ερώτημα που βασανίζει τα κεφάλια των υπουργών της Κυβέρνησης τι να κάνουν το φράγμα τώρα που από όλες τις πλευρές έχουν υποστεί την απόλυτη αποδοκιμασία και κατακραυγή», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το  πλωτό φράγμα που προμηθεύτηκε το ελληνικό Πεντάγωνο, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί τελικά σε ασκήσεις αντιρρύπανσης.

Η δήλωση Ψυχογιού

Αναλυτικά ο κ. Ψυχογιός σημειώνει: «Οι παρεμβάσεις μας από την πρώτη στιγμή για το «πλωτό φράγμα» των 500.000 Ευρώ στα ανοιχτά της Λέσβου, η ξεκάθαρη απάντηση της Επιτρόπου Γιόχανσον στην Ερώτηση Αρβανίτη, οι συνεχείς συστάσεις της LIBE του Ευρωκοινοβουλίου, δικαιώνονται πλήρως και εκθέτουν τη ΝΔ.

Είναι δύσκολο αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κάποιος με το ερώτημα που βασανίζει τα κεφάλια των υπουργών της Κυβέρνησης τι να κάνουν το φράγμα, τώρα που από όλες τις πλευρές έχουν υποστεί την απόλυτη αποδοκιμασία και κατακραυγή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πολιτικές και η στρατηγική της ΝΔ, με ή χωρίς πλωτό φράγμα, παραμένουν επικίνδυνες για τους πρόσφυγες, τις τοπικές κοινωνίες και το κύρος της χώρας».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024