Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο «κάζο» για την τουρκική αεροπορία μέσα σε 48 ώρες

Νέο «κάζο» για την τουρκική αεροπορία μέσα σε 48 ώρες

Σε τεντωμένο σκοινί είναι η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς η Τουρκία όχι μόνο αρνείται πεισματικά να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης, αντίθετα, ρίχνει «λάδι» στη φωτιά, με συνεχείς υπερπτήσεις στο Αιγαίο και με το Oruc Reis να παραμένει εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Σε τεντωμένο σκοινί είναι η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς η Τουρκία όχι μόνο αρνείται πεισματικά να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης, αντίθετα, ρίχνει «λάδι» στη φωτιά, με συνεχείς υπερπτήσεις στο Αιγαίο και με το Oruc Reis να παραμένει εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Νέο «κάζο» για τους Τούρκους

Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η άσκηση «Ευνομία» και τα δύο ελληνικά F-16 που συμμετείχαν στην άσκηση κλήθηκαν να επιστρέψουν πίσω στη βάση τους.

Οι Τούρκοι, με σκοπό να παρενοχλήσουν τα ελληνικά αεροσκάφη, «σήκωσαν» δύο ιπτάμενα ραντάρ προκειμένου να εντοπίσουν τη θέση τους και έστειλαν εφτά μαχητικά αεροσκάφη.

Οι Έλληνες επιτελείς ωστόσο είχαν «διαβάσει» τις κινήσεις των Τούρκων, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες της γείτονος να πέσουν στο κενό.

Οκτώ ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από την Κρήτη και συνάντησαν τα εφτά τουρκικά, που είχαν στόχο να παρενοχλήσουν τα δύο ελληνικά μαχητικά.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά αερομαχιών, οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη βάση τους, έχοντας αποτύχει στον σκοπό τους.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024