Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων έστειλε με μήνυμά της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η κυρία Κεραμέως έκανε λόγο για εξετάσεις κάτω από  πρωτόγνωρες συνθήκες, τονίζοντας πως οι επιτυχόντες ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να χτίσουν το μέλλον τους.

«Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας» υπογράμμισε η Νίκη Κεραμέως, προσθέτοντας: «Αλλά και σε όσους δεν πετύχατε τους στόχους που είχατε θέσει, η σημερινή ημέρα ανοίγει μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία αφορμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει. Είναι η αρχή μίας νέας πορείας, που με όρεξη και προσήλωση θα ακολουθήσετε».

Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των μαθητών, που ήταν δίπλα τους και σε αυτήν την πρόκληση.

«Από την πλευρά μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε σε όλες και όλους σας περισσότερες, ποιοτικότερες, πιο διευρυμένες επιλογές, για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό που σας αξίζει» καταλήγει στο μήνυμά της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο