Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας, δίνει μερικά ακόμα δείγματα γραφής που αποκαλύπτουν πλήρως την εξωτερική τους εμφάνιση, μέχρι την επικείμενη πρεμιέρα του.

H γερμανική φίρμα, δημοσιοποιεί νέες εικόνες για το νέο, ηλεκτροκίνητο μοντέλο της το οποίο θα πάρει την μορφή SUV με τα διακριτικά ID.4. και πρόκειται να αποκαλυφθεί διαδικτυακά το προσεχές διάστημα.

Πλην των ομοιοτήτων με την αισθητική του ID.3 που, στην προκειμένη περίπτωση έχει αποκτήσει ένα σαφώς περιπετειώδες και πιο επιβλητικό ύφος, οι σχεδιαστές της VW έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην αεροδυναμική με το ID.4 να εμφανίζει συντελεστή οπισθέλκουσας 0.28.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, το ID.4 θα πλαισιώσει την περιπετειώδη σχεδίαση με τη δυνατότητα τετρακίνησης. Αυτή θα παρέχεται με την συνδρομή ενός δεύτερου ηλεκτρικού μοτέρ τοποθετημένου στον πίσω άξονα, που εκτός από την τετρακίνηση, θα αυξάνει τη συνδυαστική ισχύ σε 306 ίππους και 450 Nm ροπής, μεγέθη που θα οριοθετούν την κορυφαία έκδοση του γερμανικού SUV που αναμένεται σε δεύτερο χρόνο.

H αρχή θα γίνει με τη δικίνητη έκδοση του SUV η οποία θα έχει κίνηση στους πίσω τροχούς, ισχύ 204 ίππων και 310 Nm ροπής. Σε ό,τι αφορά την αυτονομία, αν και αναμένεται να υπάρξουν διαφορετικές εκδόσεις μπαταριών στη λογική του ID.3 με δεδομένο και ότι βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική, το ID.4 θα προσφέρει μέγιστη αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χλμ.

Αν και προς το παρόν η VW δεν έχει αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία της αποκάλυψης του ID.4 με δεδομένη την πληθώρα teasers αλλά και το γεγονός ότι η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε πριν μια εβδομάδα ότι η παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει στο Zwickau, ο χρόνος που απομένει για την πρεμιέρα του είναι προφανώς ελάχιστος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr