Ναβάλνι: Αρνείται τις κατηγορίες το Κρεμλίνο – Δεν θέλει να διαταραχθούν οι σχέσεις του με τη Δύση
Το Κρεμλίνο δεν θα ήθελε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με άλλες χώρες της Δύσης εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη με τον πολιτικό της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι
Το Κρεμλίνο δεν θα ήθελε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με άλλες χώρες της Δύσης εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη με τον πολιτικό της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι .
«Φυσικά, αυτό δεν θα το θέλαμε, πρώτον. Δεύτερον για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει κανένας λόγος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε αν η Μόσχα φοβάται επιδείνωση των σχέσεων με δυτικές χώρες εξαιτίας του περιστατικού με τον Ναβάλνι.
Ο επικριτής του Κρεμλίνου και πολέμιος της διαφθοράς στους κόλπους της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξέι Ναβάλνι νοσηλεύεται ευρισκόμενος σε κώμα από την περασμένη Πέμπτη. Οι υποστηρικτές του Ναβάλνι θεωρούν ότι η δηλητηρίαση του Ναβάλνι έγινε με εντολή του Κρεμλίνου, αλλά ο Πεσκόφ χαρακτήρισε τις καταγγελίες αυτές «αερολογίες»
Το περασμένο Σάββατο ο Ναβάλνι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Σαριτέ του Βερολίνου, όπου οι Γερμανοί γιατροί ανακοίνωσαν ότι τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έγιναν δείχνουν ότι πρόκειται για δηλητηρίαση.
Η Γερμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες, αφότου το νοσοκομείο Σαριτέ έκανε την ανακοίνωση αυτή, κάλεσαν την Ρωσία να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες ο Ναβάλνι έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο αεροπλάνο,
Ωστόσο το Κρεμλίνο, ισχυρίσθηκε ότι είναι πρόωρο να διερευνηθεί η υπόθεση καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ουσία που έφερε τον Ναβάλνι στην κατάσταση αυτή.
- Οι millennials έχουν βάλει τους «κανόνες» τους στις σχέσεις
- Αυτή είναι η κρίσιμη σιδηροδρομική γραμμή που χτύπησαν οι ΗΠΑ και ενώνει το Ιράν με Κίνα και Ρωσία
- Ευρώπη: Πόλεμος για τα… κλιματιστικά στην καρδιά του καύσωνα
- Ανελκυστήρες: Αναστολή προστίμων για τους ξεχασιάρηδες
- Σοφία Κόπολα: Με ένα ντοκιμαντέρ εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της
- Wall Street Journal: Πως ο Τραμπ αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκεχειρία με το Ιράν
- Δημοσκόπηση: «Πατάει γκάζι» η ΕΛΑΣ και μειώνει την απόσταση από τη ΝΔ – Οι πρόωρες εκλογές «κερδίζουν»
- Ενοίκια: Άλμα 3% των τιμών στην Ευρώπη σε ένα χρόνο – Στην πρώτη πεντάδα της ΕΕ η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442