Παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη επικροτούν την ιστορική απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς, να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Μάτζικ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ.
Είναι μία ιστορική ημέρα για τον παγκόσμιο αθλητισμό και όχι μόνο. Η έκφραση «είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι» ταιριάζει γάντι σε όσα είδαμε να διαδραματίζονται το βράδυ της Τετάρτης, πριν το ματς ανάμεσα στους Μπακς και τους Μάτζικ για τον 5ο αγώνα την προημιτελικής φάσης της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.
Οι Μπακς αποφάσισαν να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τους Μάτζικ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους πυροβολισμούς στο Γουαϊσκόνσιν από αστυνομικούς στον Τζέικομπ Μπλέικ, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε όλο το ΝΒΑ.
Και από ότι φαίνεται, η κίνηση επικροτήθηκε και με το παραπάνω από τους συναδέλφους των παικτών των Μπακς.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»