Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Doors : Επετειακή επανέκδοση του θρυλικού «Morrison Hotel»

The Doors : Επετειακή επανέκδοση του θρυλικού «Morrison Hotel»

Με ένα διπλό CD και LP ετοιμάζονται οι Doors να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ «Morrison Hotel».

Με ένα σετ 2 CD / 2 LP ετοιμάζονται οι Doors να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία, το 1970, του «Morrison Hotel».

Η πολυτελής έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου με remastering του αρχικού άλμπουμ από τον για πολλά χρόνια ηχολήπτη και μίξερ του συγκροτήματος, τον Μπρους Μπότνικ (Bruce Botnick) -και σε CD και σε βινύλιο-, μαζί με ένα δίσκο-μπόνους που θα περιλαμβάνει 19 τραγούδια σε στούντιο τα οποία είχαν κοπεί.

Ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά μια εκδοχή των «Peace Frog» και «Blue Sunday» οι οποίες δεν βρήκαν θέση στο άλμπουμ.

Σε ανακοίνωση, ο Μπότνικ εξήγησε: «Υπάρχουν πολλές εκδοχές, διαφορετικές ενορχηστρώσεις, λάθος ξεκινήματα και καίριες συζητήσεις μεταξύ των μελών της μπάντας -που ήταν στο στούντιο- και του παραγωγού Πολ Ρόθτσαϊλντ (Paul Rothchild), που ήταν στο κοντρόλ. Είναι σαν να είσαι ένας αόρατος παρατηρητής».

Ο δίσκος-μπόνους, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ ολοκληρώνεται με κάτι σπάνιο των Doors, το «I Will Never Be Untrue» καθώς και τις αυτοσχέδιες ερμηνείες από τους ίδιους του «Money (That’s What I Want)» και της επιτυχίας του B.B. King «Rock Me».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024