Είναι ο Κίμ Γιονγκ Ουν (ξανά) σε κώμα; – Η κίνησή του που έκανε τον Τύπο να οργιάζει
Κάθε μήνα σχεδόν «βάζουν» σε κώμα τον Κιμ Γιονγκ Ουν τα ξένα πρακτορεία με αποτέλεσμα πλέον το θέμα της υγείας του να έχει πάει σε άλλη διάσταση.
Κάθε μήνα σχεδόν «βάζουν» σε κώμα τον Κιμ Γιονγκ Ουν τα ξένα πρακτορεία με αποτέλεσμα πλέον το θέμα της υγείας του να έχει πάει σε άλλη διάσταση.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail και το πρακτορείο «tmz», ο Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται σε κώμα, κάτι που σημαίνει ότι αναλαμβάνει η αδερφή του τα καθήκοντά του.
Το δημοσίευμα τονίζει πως ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας προ ημερών έδωσε περισσότερες αρμοδιότητες στην αδερφή του.
Τότε σχολιαστές επί του θέματος είχαν αναφέρει πως η κίνηση αυτή έγινε σε μία προσπάθεια του Κιμ να αποβάλει το στρες που είχε δίνοντας περισσότερες αρμοδιότητες στην αδερφή του Κιμ Γιο-τζονγκ.
Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα η υγεία του για ακόμη μία φορά βρίσκεται σε κίνδυνο.
Θυμίζουμε ότι είχε γίνει θέμα στη Βόρειο Κορέα η υγεία του και εν μέσω καραντίνας κορονοϊού.
Μάλιστα είχε βγει και η φήμη ότι είχε πεθάνει, ωστόσο ο ίδιος το διέψευσε με δημόσιες εμφανίσεις του.
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442