Ολυμπιακός : Κανένα πρόβλημα με Αλέν εν όψει ΑΕΚ, εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών
Η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη επιφύλασσε ένα απρόοπτο. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπόμπι Αλέν έγινε αναγκαστική αλλαγή, κάτι που προκάλεσε μια σειρά απου σενάρια, αναφορικά με τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου
Η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη επιφύλασσε ένα απρόοπτο. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπόμπι Αλέν έγινε αναγκαστική αλλαγή, κάτι που προκάλεσε μια σειρά απου σενάρια, αναφορικά με τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου.
Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι ο Αλέν δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ. Και αυτό διότι η αντικατάστασή του δεν αφορά κάποιον τραυματισμό.
Ο Αλέν αντικαταστάθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών που αισθάνθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και όπως αναφέρουν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αύριο θα προπονηθεί κανονικά. Και θα είναι διαθέσιμος κανονικά για τον τελικό.
Για την ιστορία, τον Αλέν στο 9ο λεπτό του φιλικού αντικατέστησε ο 18χρονος Ηλίας Καραργύρης. Και αυτό διότι υπενθυμίζουμε πως ο Ζοσέ Σα είναι τραυματίας, ενώ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης διαγνώστηκε με κοροναϊό και θα απουσιάσει από τον τελικό.
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
