Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερέιρα : Πρέπει να ξαναβάλουμε τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια

Φερέιρα : Πρέπει να ξαναβάλουμε τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια

Ο Αμπέλ Φερέιρα χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μπεσίκτας «τελικό», εξηγώντας τους λόγους που στον ΠΑΟΚ θέλουν το αυριανό (25/8) ματς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μια ημέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (25/8), άνοιξε τα «χαρτιά» του για την σπουδαία αναμέτρηση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας αρχικά για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κατ’ αρχήν να πω ότι μου έλειψε αυτή η επικοινωνία. Ξέρω ότι αρέσω σε όλους, οπότε είμαι εδώ για να απαντήσω. Όσον αφορά τον αντίπαλο, έχει τον ίδιο προπονητή και επέστρεψαν κάποιοι δανεικοί ποδοσφαιριστές. Είναι μια μεγάλη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και έχει την ίδια φιλοσοφία, αφού έχει τον ίδιο προπονητή. Εγώ εστιάζω όμως στο πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στον αγώνα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού να δείξουμε πόσο πολύ το θέλουμε. Θέλουμε πάρα πολύ να προκριθούμε, αυτή είναι η φιλοδοξία μας ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια μεγάλη πρόκληση, αλλά ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλό μας. Απέναντί του θα βρει μια μεγάλη ομάδα».

Για το σύστημα και τον τρόπο που θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ: «Πάνω από όλα πρέπει να δείξουμε ποδοσφαιρική ευφυΐα, επιμονή και πειθαρχία. Το σύστημα και το μοντέλο παιχνιδιού είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω πάρα πολύ και στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές. Είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε στα κομμάτια που θέλαμε να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι αύριο θα το δείξουμε αυτό».

Για τη σημασία του αγώνα: «Όλοι μας ξέρουμε τη σημασία του αυριανού αγώνα. Όχι μόνο για τα οικονομικά έσοδα, που δεν είχαμε την περασμένη σεζόν και αυτό φάνηκε. Για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι το θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να ξαναβάλουμε τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Εκεί είναι όλη η προσοχή μας, μόνο σε αυτό στεκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το ότι το παιχνίδι είναι μονό: «Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα ως τελικό. Γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Πρέπει να δουλέψουμε από το πρώτο λεπτό και να πιστέψουμε όλοι μαζί στο ταλέντο και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Αν ενώσουμε αυτά τα στοιχεία, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε αύριο το στόχο μας. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για το αν επηρεάζουν τα εξωποδοσφαιρικά: «Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα, αλλά η μοναδική μας απάντηση θα είναι στο γήπεδο, καθαρά και μόνο. Εκεί θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά πάνω από όλα. Σίγουρα θέλουμε να τιμήσουμε το σύλλογο, το έμβλημα και ξέρουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι σε αυτή τη φανέλα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να δώσουμε μια καλή εικόνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024