Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα παίξει η Μπεσίκτας στην Τούμπα

Έτσι θα παίξει η Μπεσίκτας στην Τούμπα

Λίγες ημέρες πριν την σέντρα με τον ΠΑΟΚ και ο Σεργκέν Γιαλτσίν φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της Μπεσίκτας για την αναμέτρηση της Τούμπας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Μπεσίκτας για την νοκ άουτ αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης την τελευταία εβδομάδα έκανε μαζικές μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς με σκοπό να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Σεργκέν Γιαλτσίν μπορεί να επέστρεψε στην Πόλη για να οδηγήσει την Μπεσίκτας και πάλι στις επιτυχίες, όμως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Οι πολλές αποχωρήσεις σε συνδυασμό με τα αρκετά νέα πρόσωπα, δυσκολεύει την ζωή του Γιαλτσίν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας ο τεχνικός της Μπεσίκτας θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο 19χρονος Ερσίν Ντεστάνογλου, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Ντόουγκλας (δεξί μπακ), Φαμπρίς Ενσακαλά (αριστερό μπακ) και Ντομαγκόι Βίντα με Γουέλιντον (κεντρικοί αμυντικοί). Τα δυο αμυντικά χαφ της Μπεσίκτας εκτός απροόπτου θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Ατίμπα Χάτσινσον, έχοντας δίπλα του τον Μπερνάρντ Μενσά που ήρθε πριν από λίγες μέρες ως δανεικός από την Καϊσερίσπορ.

Η μεσοεπιθετική τριάδα των Τούρκων όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από τους Ζερεμέιν Λενς (δεξιά), Ζορζ Κέβιν Ενκουντού (αριστερά) και τον Άντεμ Λιάιτς (επιτελικός μέσος). Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Καναδός σέντερ φορ Κάιλ Λαρίν.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024