Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Γιάννη κυρίαρχο δεν φοβούνται τους Μάτζικ οι Μπακς

Με Γιάννη κυρίαρχο δεν φοβούνται τους Μάτζικ οι Μπακς

Το Μιλγουόκι έκαμψε την αντίσταση του Ορλάντο για τρίτη φορά στα πλέι οφ, έκανε το 3-1 και ο Greek Freak τους οδηγεί με ασφάλεια στα ημιτελικά της Ανατολής

Θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει γρήγορα το ματς, όμως όπως και να έχει οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στο 4ο ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ με σκορ και πραγματοποίησαν το 3-1 στη σειρά και θέλουν μία ακόμα νίκη για να περάσουν στα ημιτελικά της Ανατολής.

Κορυφαίος όλων; Εννοείται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους και 15 ριμπάουντ, την ώρα που ο Βούτσεβιτς έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους ψηλούς πετυχαίνοντας επίσης 31 πόντους αλλά και με 6 τρίποντα.

Οι Μπακς τα χρειάστηκαν για τα καλά. Όταν ο Γιάννης έβγαινε από το παρκέ για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες, οι Μάτζικ δεν αστειευόντουσαν, ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ο Βούτσεβιτς δεν είχε όρεξη για να κάνει πλάκα.

Με τον Greek Freak στο παρκέ τα Ελάφια είναι άλλη ομάδα, για αυτό ο Μπάντελχόζερ αναγκάστηκε να κρατήσει για ώρα τον Έλληνα σταρ για να μην έχει… προβλήματα.

Έτσι ήρθε και το 3-1 στη σειρά της προημιτελική φάσης της Ανατολικής Περιφέρειας, με την παρέα του Γιάννη να παλεύει την Τετάρτη για μία ακόμα νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου και θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Χιτ-Πέισερς.

Στα του ματς από την αρχή μπήκαν δυνατά και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο στο υπέρ τους 22-18. Οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι στην δεύτερη περίοδο, με το ημίχρονο να τους βρίσκει με 6 πόντους απόσταση (58-52).

Παρότι οι Μπακς πέρασαν ακόμα και με εννιά πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο (63-54), ο Φουρνιέρ και ο Φαλτζ έκαναν ζημιά για το 72-71 των Μάτζικ. Εκεί κάπου σοβαρεύτηκαν τα Ελάφια, ο Γιάννης έκλεισε την περίοδο με τρίποντο για το 84-81 και μαζί με τον Μίντλετον έφτασε την διαφορά στους 19 πόντους στα μέσα του τελευταίου δωδεκάλεπτου (102-83).

Το Ορλάντο προχώρησε στην τελευταία του προσπάθεια, πλησίασε μέχρι και τους 7 (107-100), όμως η επιστροφή του Greek Freak τελείωσε μία και καλή την αναμέτρηση.

Τα δωδεκάλεπτα: 18-22, 52-58, 81-84, 106-121

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024