Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα διάσταση στο επεισόδιο Μαγκουάιρ στη Μύκονο δίνει βρετανική εφημερίδα

Νέα διάσταση στο επεισόδιο Μαγκουάιρ στη Μύκονο δίνει βρετανική εφημερίδα

Νέα διάσταση επιχειρεί να δώσει η αγγλική εφημερίδα «SUN» στην υπόθεση με τη βίαιη συμπεριφορά του αρχηγού της, Χάρι Μαγκουάιρ. Σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο βρετανός ποδοσφαιριστής εξοργίστηκε και αντέδρασε όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι η αδελφή του, την οποία συνόδευε

Νέα διάσταση επιχειρεί να δώσει η αγγλική εφημερίδα «SUN» στην υπόθεση με τη βίαιη συμπεριφορά του αρχηγού της, Χάρι Μαγκουάιρ. Σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο βρετανός ποδοσφαιριστής εξοργίστηκε και αντέδρασε όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι η αδελφή του, την οποία συνόδευε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μάγκουαϊρ ενεπλάκη στο περιστατικό για να προστατεύσει την αδερφή του από μια παρέα αλβανών μαφιόζων που την παρενόχλησαν σεξουαλικά και την τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Σύμφωνα πάντα με τη «SUN», η οποία με τη σειρά της επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες στη Μύκονο, μια ομάδα ανδρών προσέγγισαν την αδερφή του σε ένα μπαρ και ένας από αυτούς που περιγράφεται από πηγές της «SUN», ως ο τύπος του «αλβανού γκάγκστερ», άρχισε να της μιλά όμως εκείνη θέλησε να τον απομακρύνει.

Τότε ο άνδρας αυτός την τραυμάτισε με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο στο μπράτσο και την έκανε να ματώσει. Έτσι, επενέβη ο Μαγκουάϊρ και άρχισε καυγάς. Στη συνέχεια ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να απομακρυνθεί με ταξί, αλλά ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικούς της ασφάλειας και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Παρά το γεγονός πως η βρετανική εφημερίδα επιχειρεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις για τη σύλληψη και κράτηση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική βλάβη, αντίσταση, βιαιοπραγία κατά αστυνομικού και προσπάθεια δωροδοκίας των Αρχών.

Η υπόθεση είναι προγραμματισμένη να εκδικασθεί στη Σύρο την Τρίτη και ο Μαγκουάϊρ θα εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024