Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ντοκουμέντα από τα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου

Νέα ντοκουμέντα από τα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου

Οι εικόνες συνωστισμού σε βίλες στη Μύκονο κατά τη διάρκεια απαγορευμένων πάρτι, είναι η απόδειξη των όσων συντέλεσαν στο να ληφθεί η απόφαση για το μίνι lockdown στο νησί των Ανέμων.

Οι εικόνες συνωστισμού σε βίλες στη Μύκονο κατά τη διάρκεια απαγορευμένων πάρτι, είναι η απόδειξη των όσων συντέλεσαν στο να ληφθεί η απόφαση για το μίνι lockdown στο νησί των Ανέμων.

Σε ένα τέτοιο πάρτι με ακόμη 500 καλεσμένους, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, πήγε και ο Χάρι Μαγκουάιρ, πληρώνοντας 500 ευρώ την περασμένη Τετάρτη.

Ο ένας καλεσμένος κυριολεκτικά, πάνω στον άλλο. Κάποιοι κρατούν στα χέρια τους πυροτεχνήματα για το εφέ. Εκκωφαντική μουσική και φωτορρυθμικά που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τα καλοκαιρινά κλαμπ. Χορός με θέα το νησί, δίπλα στην πισίνα. Ιδανικές συνθήκες, όχι όμως, εν καιρώ πανδημίας.

Τα πάρτι συνεχίζονται ως το πρωί. Αν και έχει ξημερώσει, δεκάδες είναι οι… «θαμώνες» της βίλας που συνεχίζουν απτόητοι και δίχως να κρατούν απολύτως καμία απόσταση ο ένας από τον άλλο, να διασκεδάζουν ξέφρενα, γύρω από τον dj. Ο τίτλος του βίντεο που αναρτήθηκε στα social; «Κλεφτή ματιά στην πραγματική ζωή της Μυκόνου».

Ίδια εικόνα συνωστισμού συναντά κανείς και στα σοκάκια του νησιού. Εδώ όπου σύμφωνα με πληροφορίες, «εντεταλμένοι» των διοργανωτών των πάρτι στις βίλες, «ψαρεύουν» συνήθως ευκατάστατους καλεσμένους, τους βάζουν σε πουλμανάκια και τους μεταφέρουν στα πάρτι, υπό άκρα μυστικότητα.

Κι όσοι δεν έχουν το οικονομικό… υπόβαθρο για να καταβάλουν το τσουχτερό εισιτήριο στις βίλες, τη βγάζουν, όπως φαίνεται εδώ, ο ένας πάνω στον άλλο, έξω από ένα περίπτερο, που μετά τις 12 πουλάει αλκοόλ για υπαίθριο πάρτι στη πλατεία.

Στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο κ. Κώστας Δοκιμάκης, δικηγόρος του διαχειριστή της βίλας στη Φτελιά, όπου έγινε το πάρτι όπου έγινε επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Δοκιμάκη, ο πελάτης του κρίθηκε ένοχος, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για την οποία άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος υπογράμμισε για μια ακόμα φορά πως ήταν ο διαχειριστής που την ενοικίασε σε τρίτο άτομο, χωρίς να γνωρίζει τη χρήση που θα έκανε εκείνο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024