Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγώνας δρόμου στη Μύκονο για τον εντοπισμό των 400 καλεσμένων σε πάρτι

Αγώνας δρόμου στη Μύκονο για τον εντοπισμό των 400 καλεσμένων σε πάρτι

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το κορονα-πάρτι βόμβα στη Μύκονο σε βίλα όπου ανάμεσα στους 400 και πλέον συμμετέχοντες βρέθηκαν και δύο άνδρες οι οποίοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό το γνώριζαν, έσπασαν την καραντίνα και πήγαν να γλεντήσουν.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το κορωνο-πάρτι βόμβα στη Μύκονο σε βίλα όπου ανάμεσα στους 400 και πλέον συμμετέχοντες βρέθηκαν και δύο άνδρες οι οποίοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό το γνώριζαν, έσπασαν την καραντίνα και πήγαν να γλεντήσουν. Οι δυο άνδρες επέστρεψαν σε καθεστώς καραντίνας ενώ ο ιδιοκτήτης της βίλλας θα βρεθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα της Σύρου. Τη βίλα εντόπισαν οι αστυνομικοί με drones.

Από το πάρτι της Μυκόνου και τις selfies με καλεσμένους, στο αυτόφωρο. Ο διαχειριστής της βίλας στη Μύκονο όπου διοργανώθηκε το ξέφρενο «κορωνο-πάρτι» των 400ων ατόμων, κατηγορείται για κακούργημα και κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 ετών. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του ισχυρίζεται ότι η βίλα είχε ενοικιαστεί σε τρίτο άτομο το οποίο και έκανε το πάρτι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα πριβέ πάρτι στις πολυτελείς βίλες στο νησί των ανέμων διοργανώνονται διαδικτυακά και τα βίντεο που «ανεβαίνουν» στα social media προδίδουν τα όσα έχουν συμβεί. Και συνήθως, όπως στο συγκεκριμένο ξέφρενο ξενύχτι, η τοποθεσία πρέπει να είναι μακριά από «βλέμματα» που μπορεί να τους «καρφώσουν».

Αγώνα δρόμου κάνουν τώρα οι αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν όλους όσους συμμετείχαν στο ιδιωτικό πάρτι και αψήφησαν τις οδηγίες για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι των αλλοδαπών που το είχε «σκάσει» από το ξενοδοχείο αναφοράς για να πάει στο πάρτι, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προστασίας, αφέθηκε ελεύθερο, επέστρεψαν και οι δύο στο κατάλυμα, αλλά τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ στον καθένα.

Πάντως για τους κατοίκους του νησιού, τα πριβέ πάρτι εν μέσω κορωνοϊού, δεν φαίνεται να τους εκπλήσσουν.

Οι έλεγχοι πάντως, στο νησί της Μυκόνου αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να αποφευχθεί νέος «πονοκέφαλος» διασποράς του κορωνοϊού.

Σε ισχύ τα νέα έκτακτα μέτρα στη Μύκονο – Μουδιασμένοι τουρίστες και κάτοικοι

Υποχρεωτικές είναι από το πρωί της Παρασκευής οι μάσκες και στους εξωτερικούς χώρους στη Μύκονο.

Η κάμερα του MEGA κατέγραψε πολίτες και επισκέπτες να τηρούν το μέτρο, ενώ σήμερα οι αστυνομικοί κάνουν συστάσεις. Από αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν και τα πρόστιμα, σε όσους δεν φορούν τη μάσκα τους.

Τα νέα αυστηρά μέτρα οδήγησαν πολλούς επισκέπτες να αποχωρίσουν εσπευσμένα από το νησί, κυρίως οικογένειες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν τα παιδιά τους, 5-6-7 ετών να πάνε στην πλαζ και να φορούν τη μάσκα.

Όπως αναφέρουν απογοητευμένοι οι επιχειρηματίες του νησιού, η Μύκονος φαίνεται πως χάνει το καλοκαίρι.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024