Στο φεστιβάλ διαγωνίζονται 24 ταινίες από 18 διαφορετικές χώρες. Ο κινηματογράφος ενώνει λαούς και πολιτισμούς είναι το μήνυμα της διοργάνωσης. Τιμώμενο μέσο και χορηγός επικοινωνίας το MEGA και ο όμιλος Alter Ego. Οι εφημερίδες «Τα ΝΕΑ», «Το ΒΗΜΑ», το «in.gr» και το «One Channel».

Αυλαία σήκωσε χθες το πέμπτο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Καστελλόριζου με αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και την επιρροή του Συριανού μουσικού. Το MEGA είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας.

Το πέμπτο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου, «Πέρα από τα Σύνορα», σήκωσε χθες αυλαία με την ταινία «Μάρκος». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και την επιρροή του Συριανού καλλιτέχνη στην μοντέρνα μουσική.

Στο φεστιβάλ διαγωνίζονται 24 ταινίες από 18 διαφορετικές χώρες. Ο κινηματογράφος ενώνει λαούς και πολιτισμούς είναι το μήνυμα της διοργάνωσης.

Τιμώμενο μέσο και χορηγός επικοινωνίας το MEGA και ο όμιλος Alter Ego. Οι εφημερίδες «Τα ΝΕΑ», «Το ΒΗΜΑ», το «in.gr» και το «One Channel».

«Ευχαριστώ το τιμώμενο ΜΜΕ, τον όμιλο Alter Ego και ιδιαίτερα το MEGA Channel».

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Σιμάτου, θα παρουσιαστούν.

Η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης έκλεισε με μουσική. Η Σοφία Παπάζογλου ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια με το κοινό να παραμένει στις καρέκλες του, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει την Κυριακή 30 Αυγούστου, ενώ o όμιλος Alter Ego θα βραβεύσει τους μαθητές του νησιού.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr