Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε γαμπρό για παραπάνω καλεσμένους στην εκκλησία

Χανιά: Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε γαμπρό για παραπάνω καλεσμένους στην εκκλησία

Αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο, η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον γαμπρό, ενώ ο γάμος για τους περισσότερους καλεσμένους… σταμάτησε εκεί

Άδοξα έληξε γάμος στα Χανιά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε παράβαση των μέτρων για τον κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, το μυστήριο του γάμου, όπως αναφέρει το zarpanews.gr  πραγματοποιήθηκε κανονικά σε εκκλησία στην περιοχή της Κισσάμου, ωστόσο μετά από έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν υπεράριθμοι καλεσμένοι .

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο, η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον γαμπρό, ενώ ο γάμος για τους περισσότερους καλεσμένους… σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια, στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το γλέντι του γάμου, παρευρέθησαν μόνο όσοι προβλέπονται βάσει των νέων μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η Αστυνομία “περιφρουρούσε” τον χώρο της δεξίωσης έτσι ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση στον αριθμό των καλεσμένων, μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024