Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς όρια επίθεση Τραμπ στον Μπάιντεν : «Θέλουν να κατασχέσουν τα όπλα μας»

Χωρίς όρια επίθεση Τραμπ στον Μπάιντεν : «Θέλουν να κατασχέσουν τα όπλα μας»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι θα ήταν ο «χειρότερος εφιάλτης» για τους Αμερικανούς και παρουσιάζοντας την πιθανή προεδρία του ως Αρμαγεδδώνα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του δημοκρατικού αντιπάλου του στις εκλογές, λέγοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν θα ήταν ο «χειρότερος εφιάλτης» για τους Αμερικανούς και παρουσιάζοντας την πιθανή προεδρία του ως Αρμαγεδδώνα (κεντρική φωτογραφία Reuters: Ο Τραμπ σε πιτσαρία για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα… )

«Τα καμένα ερείπια… »

«Αν θέλετε να φανταστείτε τη ζωή υπό την προεδρία του Μπάιντεν, φανταστείτε τα καμένα ερείπια της Μινεάπολης, τη βίαιη αναρχία του Πόρτλαντ, τα αιματοβαμμένα πεζοδρόμια του Σικάγο, σε όλες τις πόλεις της Αμερικής», είπε ο Τραμπ, λίγες ώρες πριν την ομιλία που πρόκειται να εκφωνήσει ο αντίπαλός του στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Διακυβεύεται η επιβίωση της χώρας μας (…) Αυτοί οι άνθρωποι τρελάθηκαν», συνέχισε, στην προεκλογική συγκέντρωσή του στο Ολντ Φορτζ, κωμόπολη της Πενσιλβάνιας που απέχει λιγότερα από 10 χιλιόμετρα από το Σκράντον, τη γενέτειρα του Μπάιντεν.

«Θέλουν να κατασχέσουν τα όπλα μας (…) Θα απαγορεύσει το αμερικανικό πετρέλαιο (…) Το μόνο πράγμα που δεν θέλουν να καταργήσουν, είναι οι φόροι σας», συνέχισε.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τον Μπάιντεν ότι ξεχνά από πού προέρχεται.

«Ξεπουλημένος στην Ουάσιγκτον»

«Θα μας θυμίσει απόψε ότι γεννήθηκε στο Σκράντον, αλλά έφυγε από εδώ πριν 70 χρόνια. Εγκατέλειψε το Σκράντον, εγκατέλειψε την Πενσιλβάνια», συνέχισε.

«Πέρασε μισό αιώνα ξεπουλημένος στην Ουάσιγκτον, βρίσκεται εκεί 47 χρόνια και τώρα θέλει να κάνει τη διαφορά; Δεν το νομίζω», ειρωνεύτηκε.

Ο Τραμπ κέρδισε την Πενσιλβάνια, αμφίρροπη Πολιτεία, στις εκλογές του 2016, με πολύ μικρή διαφορά από τη Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024