Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η FIFA… αθώωσε τον Ινφαντίνο

Η FIFA… αθώωσε τον Ινφαντίνο

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας ερεύνησε τις συναντήσεις του προέδρου με τον Ελβετό Γενικό Εισαγγελέα

Οι μπελάδες της FIFA για σκάνδαλα και παρανομίες δεν έχουν τελειωμό… Τον προηγούμενο μήνα, οι ελβετικές αρχές άρχισαν έρευνα για συναντήσεις του προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας, Μάικλ Λομπέρ.

Παράλληλα με την επίσημη διαδικασία της ελβετικής δικαιοσύνης, η ανεξάρτητη επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA ανέλαβε να ερευνήσει το θέμα. Μετά από την εξέταση το δικαιοδοτικό όργανο αποφάσισε ότι ο Ινφαντίνο δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό και ενέργησε έντιμα και διαφάνεια.

«Με βάση τις διαθέσιμες μέχρι σήμερα πληροφορίες, καμία πτυχή της συμπεριφοράς που αναλύθηκε δεν αποτελεί παραβίαση των κανονισμών της FIFA. Ορισμένες πτυχές δεν εμπίπτουν καν στις διατάξεις του κώδικα δεοντολογίας της FIFA, ούτε δικαιολογούν την έγκριση οποιουδήποτε είδους μέτρου, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής αναστολής της ιδιότητας του προέδρου» αναφέρει η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024